Deri̇n Arama Dedektörü Tavsi̇yeleri̇
Buradasınız: Anasayfa / Bi̇lgi̇ Bankası
9 Mayıs 2022, Pazartesi
Derin Arama Dedektörü Tavsiyeleri
Doğru bir derin arama dedektörü seçmek için, doğru sistemi ve teknolojiyi tercih etmemiz gerekiyor.
Derin Arama Dedektörü Tavsiyeleri

Doğru bir derin arama dedektörü seçmek için, doğru sistemi ve teknolojiyi tercih etmemiz gerekiyor. Öncelikle dedektörlerin çalışma sistemleri hakkında kısa bilgi edinelim. Dedektörleri çalışma sistemlerine göre 2 ana başlık altında inceleyebiliriz.

1-VLF sistem dedektörler,

2-Pulse (Pi, pals) sistem dedektörler

Derin aramalar için en uygun olan sistemler, 2. Maddede yer alan pulse sistemlerdir. Pulse sistem dedektörler, teknolojileri ve çeşitli başlık ebatları sayesinde çok daha derine sinyal gönderip alabilirler.

Aslında yeni bir teknoloji olmayan pulse sistemler, geliştirilerek çeşitli özellikler kazandırıldı. Bunun yanı sıra sistemin eksi yönleri giderildi. Pimax Dedektör olarak cihazlarımızda kullandığımız yeni nesil Geliştirilmiş Pulse Sistem teknolojisi ile stabilite, yüksek doğrulukta metal ayrımı ve arttırılmış altın hassasiyeti gibi pek çok avantajı sizlere sunuyoruz.

Derin Arama Dedektörü Teknoloji Farkları

Özellikle ülkemiz topraklarının yoğun mineralli yapısı, hatta bazı volkanik bölgelerimizin demir curuflu yapısı metal dedektörlerini oldukça zorlamakta. Cihazlarda derinlik kaybı, balans kayması, ayar tutmama, hatalı sinyal verme gibi sorunlar meydana getirmekte. Bu da bizleri yeni teknolojik yenilikler yapmaya zorlamakta. Geliştirilmiş Pulse Sistemin bir artısı da burada devreye giriyor. Toprak balans sistemi (ground balance) teknolojisi bu sorunları ortadan kaldırıyor.

Eğer sorunsuz ve yüksek performanslı bir derin arama dedektörü tavsiyesi istiyorsanız, kesinlike Geliştirilmiş Pulse Sistem teknolojisine sahip bir dedektör almalısınız. Bu özelliklerde cihazların AR-GE ve üretimi zor olduğundan fazla marka-model alternatifi bulunmuyor.

Bizim tavsiyemiz rakiplerine göre çok daha uygun fiyatlı olan ve yukarıda yazdığımız tüm özelliklere sahip olan PMX GOLD derin arama dedektörü ürünümüz.

Özellikle uçurtma başlık avantajı ile çok daha derin aramalar yapabilirsiniz. Büyük alanları (tarla gibi) daha hızlı şekilde tarayabilirsiniz.

Etiketler
derin arama dedektörü
dedektör tavsiyeleri
pulse dedektör
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın